• E-Posta
  • Yazdır

TESK ile LİV HOSPITAL arasında özel sağlık hizmeti protokolü imzalandı.


 

LİV HOSPITAL ile Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu arasında üyelerine ve çalışanlarına yönelik her türlü sağlık sorununun çözülmesi için işbirliği protokolü imzalandı.

 

ANKARA- Türkiye Esnaf ve Sanatkarları teşkilat mensuplarının kaliteli ve ucuza özel sağlık hizmeti seçeneği olabilmesi için teknolojik donanımı yüksek, iyi eğitim almış kadrosu ve hastaya pozitif yaklaşım anlayışının hakim olduğu ülkemizin en iyi özel sağlık kuruluşlarından LIV HOSPITAL ile  sağlık hizmeti alımı uygun bulunmuştur.

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı  Bendevi  PALANDÖKEN ile LIV HOSPITAL Genel Müdürü Dr. Mustafa KÖROĞLU arasında teşkilat mensuplarına, çalışanlarına ve/veya bakmakla yükümlü oldukları kişilere yönelik indirimli olarak sağlıkla ilgili her türlü sorunların giderilmesi ile ilgili `Sağlık Hizmeti Sözleşmesi` karşılıklı yapılan protokolle Ankara`da imzalandı. 

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) ile LIV HOSPITAL arasında imzalanan Protokol; anlaşma imzalandığı tarihten itibaren 1 yıl geçerli olmasını, fiyatlardan indirim yapılmasını ve ileride daha da geniş bir işbirliğine gidilmesi için karşılıklı iyi niyeti kapsamaktadır.