• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN, `BİR HEDİYE HEM BABALARI HEM ESNAFI MUTLU EDER`


 

ANKARA- Babalar gününde yapılan alışverişlerin hem babaları hem de esnafı mutlu ettiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, `Evlerimizin direkleri, her zaman arkamızda dağ gibi duran babalarımızı bu özel günlerinde mutlu etmek boynumuzun borcudur. Bütçemize uygun küçük dahi olsa bir hediye almak hem onların hem de esnafımızın yüzünü güldürür` dedi.

`HER BÜTÇEYE UYGUN OLSUN DİYE İNDİRİMLER YAPILIYOR`

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, `Anneler Günü`, `Babalar Günü` gibi özel günlerde yapılan alışverişin normalden 2-3 kat arttığını vurgulayarak, `Babalar günü gibi özel günlerde yapılan alışveriş normal zamanda yapılan alışverişten fazla oluyor. Esnaf ve sanatkarlarımızın da yüzünün güldüğü bu özel günde babalarımızı unutmamak gerekiyor. Herkesin bütçesine göre bir hediye alabilmesi için indirimler de yapılıyor. Küçük dahi olsa bir hediye hem babalarımızı sevindirecek hem de esnaflarımıza büyük katkı sağlayacaktır` diye konuştu.

`BABALARIMIZ DA ANNELERİMİZ KADAR DEĞERLİ VE ÖZELDİR`

Palandöken annelere yapılan harcamaların babalara göre daha çok olduğunu ifade ederek, `Nakit alımlar hariç geçen yıl Anneler Günü`nde 5,8 milyar lira harcanırken,   Babalar Günü harcamaları 4,5 milyar lira olarak kayda geçti. Babalarımız da annelerimiz kadar değerli ve özeldir. Bu sebeple bu rakamın bu yıl 5 milyar lirayı geçmesini temenni ediyoruz. Evimizin direkleri, koruyucu kahramanlarımız babalarımızın bu özel gününü kutlar, tüm babalara ve baba olmayı bekleyenlere aileleriyle mutlu bir hayat dilerim` şeklinde konuştu.