• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN, “SEÇİM ANNELERİMİZE HEDİYE ALMAYI UNUTTURMASIN


ANKARA- 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin Anneler Günü’nü gölgede bırakmaması gerektiğini hatırlatan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bizleri doğuran, yetiştiren, sevgisiyle büyüten annelerimizin en özel günü olan Anneler Günü’ne seçim gölge düşürmesin.. Küçük, büyük, pahalı, ucuz demeden annelerimizi mutlu edecek hediyelerimizi esnafımızdan alalım. Geçtiğimiz yıllarda bu özel günlerin esnaf camiamıza 10 -15 milyar liralık bir ciro getirisi oldu. Ekonomiye de esnafımıza da canlılık getirecek her türden hediye ile birlikte bu yılda esnafımız tercih edilerek Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar liralık ciro bekliyoruz” dedi.

-“VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YAPARKEN ANNELERİMİZİ UNUTMAYALIM”

Palandöken, Anneler Günü’nün öneminden bahsederek, “Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, bizleri doğuran, büyüten, hayatımızın her alanında yanımızda olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Bu yıl ülkemizde aynı tarihte demokrasimizin gereği seçim yapılacak. Vatandaşlık görevimizi yapalım ve annelerimizi de alacağımız hediye ile mutlu edelim. Onların hakkı ödenmez ama düşünüldüklerini bilmek mutlu etmeye yetecektir. Böyle özel günlerde küçük büyük demeden alınan tüm hediyeler annelerimizi mutlu ettiği kadar, esnafı ve ülkemizin ekonomisini de mutlu eder. Anneler Günü'nde çiçekçi, kuyumcu,  aksesuarcı, konfeksiyoncu, beyaz eşya ve züccaciyeci, pastacı, taksici esnafımızın iş yaptığı önemli günlerden birisidirşeklinde konuştu.

-“ESNAFIMIZ İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNDEN GÜVENLİ”

İnternetten alışverişlere göre esnaftan alışverişin daha güvenli olduğunun altını çizen Palandöken, “İnternetten alışverişlerde birçok web sitesinde güvenlik açığı, dolandırıcılık, değişim iade imkânı olmaması gibi durumlar var. Güvenilir yerlerden tabii ki alışveriş yapılabilir ama büyük bir kısmı maalesef kullanıcıyı aldatmaya yönelik üründen farklı görseller, tıklansın diye fazla ucuz fiyatlar vs. kullanılabiliyor. Hediyemizi daha uygun fiyatıyla, değişim iade imkanıyla daha güvenilir şekilde almak için esnafımızı tercih edelim” dedi.